Fransförlängning

ACN arbetar med den så kallade singelmetoden. Det är en varsam metod och resultatet är vackra, naturliga fransar. Varje frans förlängs för sig. Det ger ett vackert resultat och det tynger inte ner ögonlocket utan känns fint och bekvämt.

Ögonfransförlängning har varit populär ett tag nu. Vad vi strävar efter hos oss är att det ser naturligt och okonstlat ut. Som en del av dig själv. Ögonfransarna vi använder är silkesfransar.

ogonfrans_1ogonfrans_2

En fransförlängning håller sig snyggast i 2-4 veckor. Vissa kan även hålla sig snygga längre än så men det är rekommenderat att fylla på inom 2-3 veckor för att de ska vara snygga hela tiden. Vid påfyllning skall det finnas 20 fransar kvar per öga annars räknas det som ett nytt set.

Innan du kommer till oss: Använd inte oljebaserade produkter eller krämer 2-4 dagar innan fransförlängningen. Kom helt osminkad för då fäster fransarna allra bäst. Nytt set  tar c a 120 min. Påfyllning av fransar efter 2-3 veckor c a 90 min, vid påfyllning skall du ha c a 15 fransar kvar per öga för att det ska räknas som påfyllning.

Vi kan ge dig ett sensuellt och vackert resultat efter förlängning.

PRISER:
Nytt set 850:-
Påfyllning 450:-
Borttagning 250:-

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s